CA Andersson var namnet

Vi må ha Sveriges vanligaste efternamn, men vi är ett rätt ovanligt företag. CA Andersson grundades 1869 som ett renodlat tryckeri, idag är vi ett komplett kommunikationshus med ett hundratal anställda på flera orter, bland annat i Göteborg och i Malmö. Och vi har stora resurser i ryggen. Dels ett fullt utrustat tryckeri, inklusive storformatstryck i alla former och på alla material, men också funktioner för lager, logistik och e-handel. Har du hört talas om oss förut? Om inte är det bara en tidsfråga…

Bilar, bostäder och behåar – med mera
Hos oss får du jobba med en rad spännande varumärken. Våra härliga kunder finns inom alla möjliga branscher, från bilar och entreprenadmaskiner till läkemedel, ingenjörer, underkläder och bostäder. Med mera… Du blir en del av ett tight team på kontoret i Göteborg. Vi jobbar i alla kanaler, såväl print som digitala – och inte minst sociala, vi har roligt på jobbet! Hos oss samsas goda idéer med nyfikenhet och erfarenhet som skapar förståelse för våra kunders olika situationer. Och vi har stora planer för framtiden... Därför längtar vi efter dig.

Vem är du?
Den vi söker sätter en ära i att producera riktigt bra grejer. Även när det behöver gå snabbt, för det gör det ibland. Du har hjärtat på rätta stället, ett sjätte sinne för färg och form, och du kan alla nödvändiga programvaror för att producera engagerande kommunikation i alla kanaler. Har du vana av filmproduktion är det ett stort plus. Men du är också van vid att kunna sätta dig in i kundens verklighet och se affärsnyttan i våra uppdrag. Och självklart är du nyfiken på nya sätt att skapa kommunikation.

En dag på jobbet
Du måste gilla omväxling, för i ditt jobb kommer ingen dag att bli den andra lik. Ibland jobbar du självständigt direkt mot kund, och ibland är du en del av en arbetsgrupp. Dina idéer får utrymme, och du får ett stort eget ansvar. Vi tror att du har några års erfarenhet som grafisk formgivare, originalare eller final art, din titel spelar ingen roll. Vad du kan och vad du vill är viktigare än vem du är.

Ta chansen att vara med och formge något helt nytt.

Sista ansökningsdag 9 april

PREMIUM PRINT & MEDIA PARTNER