Sökes: en erfaren och nyfiken IT-tekniker

Finnes: en rolig och utvecklande heltidstjänst

Välkommen till en växande IT-avdelning

CA Andersson fortsätter att växa och nu behöver vi förstärka vår IT-organisation för att möta våra nuvarande och framtida behov av IT-stöd. Här får du arbeta självständigt med drift och övervakning av servers, infrastruktur, nätverk, system, klienter och applikationer.

 

Med spännande arbetsuppgifter

Tillsammans med applikationsägare i organisationen ser du till att våra administrations- och produktionssystem fungerar för nuvarande och kommande behov. Både när det gäller prestanda, säkerhet, uppdateringar och dokumentation. Du håller dig uppdaterad om nyheter inom IT-området, hjälper företagsledningen och ger råd vid nyinvesteringar. Du ger support för kravspecifikationer i samband med större investeringar och stöder organisationen i projekt som är relaterade till vår IT-miljö.

 

I Malmö, med mera

Du ingår i ett team som hanterar övergripande frågor och drift av flertalet webbaserade tjänster och integrationspunkter. Placeringen är i Malmö, men resor förekommer då vi finns på flera orter. Kvälls- och helgarbete kan förekomma vid större arbeten/uppdateringar.

 

Har du vad som krävs?

Sedan tidigare tror vi att du har erfarenhet av följande: Microsoft serveradministration, Active Directory, VMWare, ESX, Veeam, Windows klientadministration, Apple Mac klientadministration – och gärna ännu mer! Tjänsten är på heltid och körkort är bra att ha.

 

Bra, då vill vi veta mer om dig!

Du är välkommen med din ansökan senast den 15/1 2018. Utvärdering av sökande sker löpande och tillträde är flexibelt. Så dröj för all del inte med din ansökan – när vi hittar rätt person ser vi ingen anledning att vänta längre!

 


ANSÖK HÄR!

PREMIUM PRINT & MEDIA PARTNER