Är du kundernas och kreatörernas bästa vän?

Perfekt – du är efterlängtad!

 

Nu söker vi en säljande projektledare till CA Andersson i Göteborg.


Som en kommunikationsbyrå – fast ändå inte
Hos oss finns inga hierarkier. Vi har ont om såväl prestige som ömma tår och vassa armbågar. Inte heller har vi några gyllene ägg eller andra reklampriser att pynta kontoret med. Istället har vi ofta ekologiska frukostägg i kylskåpet. Vi är nämligen mer intresserade av att våra anställda ska må bra – för då vet vi att våra kunder också gör det. Några andra saker vi har gott om är idéer, nyfikenhet och erfarenhet som skapar förståelse för våra kunders olika situationer. Vi är snabba, smarta och roliga att jobba med, sägs det. Vi har stora planer, och vi växer så det knakar. Därför behöver vi din hjälp.

Vem är du?
Den som vi söker har hjärtat på rätta stället, huvudet på skaft och nära till skratt. Du vet att du kan sälja, för du har gjort det förut. Och du gillar det. Du vill skapa resultat och är lika orädd som ödmjuk. Utmaningar inspirerar dig till storverk, och du är duktig på att bygga relationer med både blivande och befintliga kunder. Problem? Ja, de är helt enkelt till för att lösas.

En dag på jobbet
Den här tjänsten handlar både om att bearbeta nya kunder och att utveckla affärsmöjligheter tillsammans med befintliga kunder. Och projektledning, så klart. Vi tror att du har några års vana från liknande arbetsuppgifter. Du gillar att stå i centrum och presentera för kunder men är också van att delta i den kreativa processen. Självklart har du koll på olika marknadsföringskanaler, inte minst digitala och sociala. Och du är ständigt nyfiken på världen omkring dig – vad blir nästa stora grej?

Varför ska du söka?
Visst, du kanske har det rätt bra på ditt jobb – men det här är en möjlighet i särklass ... CA Andersson grundades 1869 som ett renodlat tryckeri, idag är vi ett komplett kommunikationshus med ett 90-tal anställda. Kontor i Göteborg och produktionsenhet i Malmö. Vi är ett tight kreativt team som jobbar i alla kanaler, såväl print som digitala – inte minst sociala. Och vi har stora resurser i ryggen. Dels ett fullt utrustat tryckeri, inklusive vår expo-avdelning med storformatstryck i alla former och på alla material, men också funktioner för lager, logistik och e-handel. Vi jobbar alltid med helheten i fokus, allt för att skapa de bästa möjliga lösningarna för våra kunders kommunikativa utmaningar. Hos oss får du alla möjligheter att påverka, både din egen arbetssituation och hela företagets utveckling.

Låter det intressant?

ANSÖK HÄR

Och du, skicka in din ansökan omgående – tjänsten tillsätts så snart vi hittar rätt person.
Sista ansökningsdatum är 18/8.

PREMIUM PRINT & MEDIA PARTNER