Erfaren och operativ säljare?
Välkommen!

Om tjänsten

För CA Andersson-gruppens fortsatta expansion söker vi nu flera erfarna och operativa säljare med placering i Malmö, Göteborg och Stockholm. Här kommer du att arbeta mot nya och befintliga kunder i många olika branscher. Du ansvarar för dina kunder: det är du som kommer att vårda och utveckla samtliga relationer, alltid med ökad försäljning och lönsamhet som mål. Med andra ord är du både budget- och kundansvarig för försäljningen på ditt distrikt.

 

Vi söker dig som:

•  skapar starka och långsiktiga relationer
•  har ett stort eget driv och gillar att göra affärer
•  har motivation, är disciplinerad och självgående
•  är strukturerad och driver säljprocessen framåt
•  gillar att arbeta mot uppsatta mål och vill sätta kunden i fokus

 

Vem är du?

För att trivas i rollen som operativ säljare behöver du ha flera års erfarenhet av att självständigt ha drivit försäljning.

 

Som person är du:

- Resultatinriktad, du stimuleras av att nå högt uppsatta mål.
- Samarbetsvillig, du trivs i en föränderlig arbetsmiljö.
- Kommunikativ, och du är lyhörd för dina kunder och prospekts.
- En utpräglad ”doer”, du ser möjligheter och agerar.

 

Vi erbjuder dig

En kul och utmanande tjänst för dig som gillar att utveckla kundrelationer i många olika branscher. Du kommer in i en företagsgrupp som ägs av CA Andersson. Vi satsar hårt och investerar stort i nya maskiner för att kunna erbjuda våra kunder allt de vill ha – och ibland även sådant de ännu inte vet att de vill ha… Här får du jobba med en stark portfölj av tjänster tillsammans med härliga kollegor i en spännande bransch – och du har stor möjlighet att påverka vår tillväxt. Idag finns CA Andersson i Malmö (kontor och produktionsenhet), Göteborg (kommunikationsbyrå), Örebro (försäljningskontor) och Ystad (försäljningskontor). Printfabriken, som är en del av CA Andersson, finns i Karlskrona (kontor och produktionsenhet) och Jönköping (försäljningskontor).


Tjänsten är en tillsvidareanställning, 100% med fast lön. Placeringsort är Malmö, Göteborg, eller Stockholm. Tillträde enl. överenskommelse.

 

Känner du igen dig?

Om din profil matchar de egenskaper vi söker och du känner igen dig i beskrivningarna ovan – och om du dessutom har den där extra drivkraften – då vill vi gärna läsa din ansökan!

 

Ansök här.

 

 


Kort fakta CA Andersson

De senaste tio åren har CA Andersson vuxit från 25 till drygt 110 medarbetare. Från ett renodlat tryckeri vid millennieskiftet, är vi i dag ett komplett kommunikationshus, med kvalificerad kompetens i såväl analoga som digitala medier.

Vårt huvudkontor ligger fortfarande i Malmö. På ett strategiskt och logistiskt idealiskt läge nära Malmös ringvägar ligger vårt högkvarter, där vi på 6000 kvm bland annat samlar alla trycktekniker: offset, digitaltryck, textiltryck och storformat.

Sedan millennieskiftet har CA Andersson förvärvat åtta företag inom den grafiska branschen, det senaste i raden är tryckeriet Printfabriken i Karlskrona som nu tagit steget in i CA Anderssons universum.

Idag finns CA Andersson i Malmö, Göteborg, Simrishamn, Ystad och Örebro, Printfabriken i Karlskrona och Jönköping. I Göteborg huserar till exempel vår egen kommunikationsbyrå, men alla våra kontor har såklart tillgång till alla våra kompetensområden.

PREMIUM PRINT & MEDIA PARTNER