Har du gott om idéer och mod att göra något av dem?

Perfekt – du är efterlängtad!

 

Vi söker en visuell kreatör till CA Andersson i Göteborg.


Som en kommunikationsbyrå – fast ändå inte
Hos oss finns inga hierarkier. Vi har ont om såväl prestige som ömma tår och vassa armbågar. Inte heller har vi några gyllene ägg eller andra reklampriser att pynta kontoret med. Istället har vi ofta ekologiska frukostägg i kylskåpet. Vi är nämligen mer intresserade av att våra anställda ska må bra – för då vet vi att våra kunder också gör det. Några andra saker vi har gott om är idéer, nyfikenhet och erfarenhet som skapar förståelse för våra kunders olika situationer. Vi är snabba, smarta och roliga att jobba med, sägs det. Vi har stora planer, och vi växer så det knakar. Därför behöver vi din hjälp.

Vem är du?
Den som vi söker har huvudet fullt av idéer och hjärtat på rätta stället. Du inspirerar och engagerar och har ett sjätte sinne för färg och form. Men du är också van vid att kunna sätta dig in i kundens verklighet och se strategin och affärsnyttan i våra uppdrag. Du är kvalitetsmedveten och kan svara på varför vi gör som vi gör, inte bara varför det ser ut som det gör. Självklart är du nyfiken på nya sätt att skapa kommunikation – och du backar heller inte för att kavla upp ärmarna och själv producera, både digitalt och print.

En dag på jobbet
Du behöver vara modig och gilla omväxling, för i ditt jobb kommer ingen dag att bli den andra lik. Ibland jobbar du självständigt direkt mot kund, och ibland leder du den kreativa processen i en arbetsgrupp – eller så står upp och gör en presentation. Dina idéer får utrymme, och du får ett stort eget ansvar. Vi tror att du har några års erfarenhet. Men du behöver inte alls ha jobbat på någon ball byrå. Hur du tänker är viktigare än vem du är.

Varför ska du söka?
Visst, du kanske har det rätt bra på ditt jobb. Men här får du vara med och formge något helt nytt. CA Andersson grundades 1869 som ett renodlat tryckeri, idag är vi ett komplett kommunikationshus med ett 90-tal anställda. Kontor i Göteborg och produktionsenhet i Malmö. Vi är ett tight kreativt team som jobbar i alla kanaler, såväl print som digitala – inte minst sociala. Och vi har stora resurser i ryggen. Dels ett fullt utrustat tryckeri, men också funktioner för lager, logistik och e-handel. Vi jobbar alltid med helheten i fokus, allt för att skapa de bästa möjliga lösningarna för våra kunders kommunikativa utmaningar.

Låter det intressant?

ANSÖK HÄR

Och du, skicka in din ansökan omgående – tjänsten tillsätts så snart vi hittar rätt person.
Sista ansökningsdatum är 18/8.

PREMIUM PRINT & MEDIA PARTNER